اموزش نقاشی با مدادرنگی

ساخت وبلاگ

آموزش نقاشی و سایه روشن با مداد رنگی:

در تکنیک‌های نقاشی با مداد رنگی می‌توان تنها از سه رنگ اولیه استفاده کرد، یا تعداد رنگ‌های بیشتری را به کار برد. حتی عده‌ای از جعبه مدادهای ۷۲ رنگی استفاده می‌کنند.

سبک‌های مختلفی برای کار با مداد رنگی وجود دارد، این دو سبک درمیان نقاشان رایج‌تر هستند

شیوه خطی: در این شیوه اثر با استفاده از خط‌هایی در جهت‌های مختلف شکل می‌گیرد. این خط‌ها می‌توانند کنارهم، روی هم، متقاطع و … باشند. هنرمند با تنظیم این خط‌ها سایه-روشن، درجات تیرگی-روشنایی و کنتراست‌ها را خلق می‌کند

شیوه سایه پردازی: در این شیوه خط‌هایی که با مدادرنگی رسم می‌شوند کاملا برهم‌نهاده و محو می‌شوند تا رنگ آمیزی اثر پیوسته شود. به این ترتیب سایه-روشن، درجات تیرگی-روشنایی و حجم‌ها شکل می‌گیرند.

 

 برای انتخاب مدادرنگی بر روی مقوا ، چه بر روی مقوا اشتنباخ وفابریانو بهترین مداد رنگی فابر کاستل یا factis میباشد. این نوع مداد جز مدادهای نرم وباکیفیت به شمار می آید.

از هر کاغذ ومقوایی میشود برای نقاشی استفاده کرد که این بستگی به سوژه مورد نظر دارد.. مقوا با بافت درشت به طور طبیعی رنگها را از یکدیگر تفکیک کرده وفضاهای سفید در لایه های رنگها بیشتر نمایان است. با تکرار لایه های رنگی به مرور از فضای سفید کاسته میشود. مداد رنگی مورد استفاده در اینگونه مقواها بای حتما از نوع نرم باشد.تا بتواند به راحتی در بین بافت نفوذ کند.
اما دربین کارهایی که هنرمند تمایل به ریزه کاری ،واقع نمایی وپرداختن به جزییات رادارد، مقواهای فشرده،کم بافت(الر) ودارای سطح صاف مناسبتر میباشد.من خودم از اشتنباخ بدون بافت استفاده میکنم

علی رغم ساده به نظر آمدن استفاده از این ابزار، نقاشی ویا تصویر سازی با مداد رنگی(خصوصا در واقع نمایی)چندان آسان نبوده ومستلزم صرف وقت ، دقت وحوصله میباشد. اگر هنر جو نیز روش صحیح استفاده از این ابزار را بدرستی فرا نگیرد بعد از مدتی این وسیله بعنوان تکنیکی خسته کننده ،جذابیت خود را از دست داده وکنارگذاشته میشود..


شرط اول نقاشی با مداد رنگی علاقه فراوان به مداد رنگی وکار بااین ابزار میباشد،وهمچنین صبر وحوصله ی زیاد مطلبد. چون ممکن است یک قسمت کار به اندازه 4×4سانتی دوساعت به طول بکشد تا کادر مورد نظر در آید.

 

روش اول(استفاده از حلال)

یکی از تکنیک های محو کردن رنگ ها در مداد رنگی با حلال های مختلف می توان انجام داد. در این مطلب طرح زدن گل رز زرد را با تکنیک مداد رنگ آموزش می دهیم.
کشیدن این گل زیبا طی 10 مرحله انجام می شود. زیرسازی در این طرح با رنگ زرد و حل کننده انجام شده تا بتوانیم حالت طلایی بودن را نشان دهیم . من خودم از این روش استفاده نمیکنم و به صورت طبیعی محو میکنم بدون استفاده از هیچ گونه حلالی.سایه زدن در مدادرنگی مستلزم تمرین زیاد و صبر و حوصله ی فراوان است.

 

1.طرح اولیه: اسکیس طرح را با مداد نرم و کمرنگ میزنیم.توجه داشته باشید که در کار کردن با مداد رنگی باید اسکیس را خیلی کمرنگ زد چون هنگام رنگ زدن و سایه زدن اثری از به مداد به جا نماند

2- زیر سازی با رنگ زرد: رنگ زرد قناری را به کل طرح گل رز می زنیم.

3- از حل کننده استفاده می کنیم: با پارچه ای کتانی که به صورت گلوله ای پیچیده شده است و به حل کننده هایی مانند بستین یا تربانتین آغشته شده روی کل رنگ زرد می زنم با این کار  رنگ زرد حالت یکنواختی به خود می گیرد و محو می شود.بهتره که از این روش استفاده نکنید و خودتون بتونین محوش کنین.

4- لایه های گلبرگ گل رز : با یک پاک کن ، برخی از رنگ های زرد زیر سازی را برای برجسته کردن گلبرگ پاک می کنیم(به عبارتی کمرنگ می کنیم که گویا نور به آن قسمت خورده است یا میتوانید از همان اول ان قسمت ها را سفید بگذارید). من هر گلبرگ را به طور جداگانه رنگ می زنم زیرا رنگ ها و مقدارهای هر برگ با برگ دیگری متفاوت است.

 

5- آغاز رنگ کردن لایه ها: از رنگ قرمز متمایل به قهوه ای برای سایه زدن استفاده می کنم.
 

6- مناطق سایه  را پر رنگ تر می کنم.
 

7- کار کردن روی لایه ها را ادامه می دهم: رنگ قرمز و نارنجی کم نرگ را به گلبرگ ها اضافه می کنم.


8- آخرین مرحله لایه ها: رنگ کارمین صورتی در تمام برگ ها نشان داده شده است.


 

 

در نهایت من کل نقاشی را چک می کنم و جاهایی که لازم است را دوباره رنگ می زنم.
طرح ما آماده قاب گرفتن است.

 

گالری نقاشی روزهای سرد...
ما را در سایت گالری نقاشی روزهای سرد دنبال می کنید

برچسب : اموزش,اموزش,اموزش,اموزش,اموزش مداد رنگی,سایه روشن,مداد رنگی , اموزش, نویسنده : باران nazilaaf بازدید : 13360 تاريخ : دوشنبه 1 دی 1393 ساعت: 16:23

لینک دوستان

خبرنامه